Archief Workshop Vinyasa Flow Yoga

Vloeiend, elegant, vol energie en met plezier. Vinyasa Flow Yoga is een creatieve flow van yogahoudingen die elkaar opvolgen. We maken verbinding tussen adem en beweging. Belangrijk in deze yogavorm is het concept ‘To place in a special way’. Hierbij bereid je het lichaam stap voor stap voor op de belangrijkste yogahouding van je practice, de ‘peakpose’.

Mindfull blijven ook als het fysiek uitdagend wordt

Tijdens deze workshop is er ruimte om jezelf uit te dagen en grenzen op te zoeken, zowel fysiek als mentaal. Verbeter je concentratievermogen en leer om ook mindfull te blijven als het (fysiek) uitdagend wordt. Kennis en ervaring die je direct in je dagelijkse leven meeneemt en toepast. Je yogamat als plek om jezelf te observeren en daar lessen uit te trekken. 

Laat je dan ook meenemen in een 75 minuten Vinyasa Flow LED class. Daarna zoeken we na een korte pauze de  verdieping op door te ontdekken wat er achter deze vorm van yoga schuil gaat. Deze achtergrond gebruik je in elke dynamische vorm van yoga, dus ook in je Ashtanga practice heb je hier profijt van!

Voor wie? Iedereen!