Vakwerk

Geniet van een heerlijk kopje koffie, terwijl je lekker kunt grasduinen in een groot, gevarieerd aanbod van originele producten.

De plek waar vraag en aanbod elkaar vinden in een sfeer van ontmoeting. Voor alle drie kun je hier terecht: om ruimte te huren voor je eigen creaties en producten, om rond te neuzen in het gevarieerde aanbod én om zomaar even neer te strijken.

Aan de straatzijde vind je onze ontmoetingsruimte. Het is hier heerlijk vertoeven aan de grote tafel, met een kopje koffie en een krantje of tijdschrift. Of je ploft neer in onze gezellige loungehoek. Ook aan de kleintjes is gedacht.

Wekenlang zijn we bezig geweest om het prachtige monumentale pand om te toveren tot een enorme, riante etalage. Die bestaat onder andere uit prachtige handgemaakte houten rekken.
En het gaat al als een trein. De rekken vullen zich gestaag. Dagelijks komen er nieuwe aanmeldingen binnen. Schilderijen, beelden, foto’s, sieraden, keramiek, vintage, kleding… je kunt het zo gek niet bedenken. Daarbij spreekt het vanzelf dat alle aanbod aan onze kwaliteitsnormvoldoet.

Op 25 april 2015 is het officiële startsein gegeven. De feestelijke opening werd verricht doorwethouder Noël Lebens. Kom dus vooral kijken, proeven, voelen en ruiken.

Je vindt VAKWERK SITTARD in het historische centrum van Sittard, op een steenworp afstand van de Markt.

putstraat 19
6131 HH Sittard
Telefoon 06-30719765
info@vakwerksittard.nl