KomPas 18/19: 75 PLT-voorstellingen voor € 175,-

De KomPas wijst u de weg naar de pareltjes in het Parkstad Limburg Theaters programma

De KomPas voert u rechtstreeks naar voorstellingen van jong talent of van makers die misschien minder bekend zijn. Vernieuwend theater en werk van internationale makers die de deuren naar hun culturele wereld voor u openen. Ook vindt u in één oogopslag alle voorstellingen op de vlakkevloer. Het zijn de parels van PLT. Omdat ze ons verrassen en verbazen, kritische vragen stellen, het blikveld verbreden of inzicht geven in onze rijke culturele traditie. Er valt zoveel te ontdekken op onze podia.


Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. U betaalt eenmalig € 175,- voor de KomPas. Hiermee abonneert u zich automatisch op onze KomPasmail waarin onze programmeurs elke maand een gevarieerde selectie uit ons programma aan u voorleggen. Hieruit kunt u uw keuze maken. U ontvangt vervolgens een vrijkaart voor de voorstelling(en) van uw keuze. In totaal kunt u met de pas maar liefst 75 vrijkaarten uitzoeken gedurende het hele seizoen 2018/ 2019.


De spelregels

  • U koopt de KomPas via plt.nl, bij de kassa of telefonisch via 045 - 571 66 07.
  • U ontvangt maandelijks een mail met een selectie waaruit u uw vrijkaart kunt bestellen. U bestelt dus steeds één maand vooruit.
  • De vrijkaart wordt automatisch verwerkt bij uw bestelling.
  • De KomPas is persoonsgebonden en geeft recht op één vrijkaart per voorstelling. U kunt natuurlijk meerdere kaarten voor een voorstelling bestellen, alleen het kaartje van de pashouder is gratis.
  • Voor zowel de KomPas als het aantal beschikbare vrijkaarten voorstelling geldt op=op. Wees er dus snel bij!


Bekijk hier welke voorstellingen u kunt bezoeken met de KomPas.

Speciaal voor u geselecteerd


The Umbilical Brothers (AU) Laatste kaarten
Vanaf € 26,25
InformatieBestel