Conincx Pop pas 34 jaar jong

Hé, hé, eindelijk weer eens wat te doen in de buurt!

In de beginjaren heeft Conincx Pop plaatsgevonden in de maanden juli en augustus. Telkens is er toen de evenementenagenda erbij gepakt en een datum geprikt waarop er in de buurt ‘niks te doen is’. Ja, je leest het goed, geen ander evenement naast Conincx Pop. In de beginjaren is dat nog mogelijk, zelfs geen andere evenement in de hele Westelijk Mijnstreek! Dit is nu niet meer voor te stellen in een overvol festival land. We worden overspoelt met vele evenementen in de zomermaanden. 

Op onze traditionele eerste zaterdag van de maand juli is er opnieuw een editie van Conincx Pop: zaterdag 2 juli aan de Maas in Elsloo, te gemeente Stein. Ze vieren hun 34ste verjaardag; te jong om te stoppen en oud genoeg om door te gaan in het overvolle festivalland. Het evenement ziet hun trouwe bezoekers graag komen en nodigen iedereen uit die nog nooit geweest is, om zelf te ervaren waarom Conincx Pop nog altijd bestaat.

Conincx Pop houdt vast aan de traditie: een voor de meeste bezoekers, aantal onbekende (inter)nationale bands. Verder zullen de 7 pauzes worden opgevuld door talentvolle singer-songwriters: Anne-Linde van de Veen, Ivo Penders, Daan Schreurs en Aïcha Cherif in een willekeurige volgorde. Al met al ruim 10 uur non-stop muziek.