Sittards Mannenkoor SI-TARD

Mannen die met ons mee willen zingen zijn van harte welkom bij het Sittards Mannenkoor SI-TARD. Stap gerust over de drempel, kom luisteren, sfeer proeven en ook meezingen op de woensdagavond bij SI-TARD, Jochem Erenshoes, Kloosterplein 3 te Sittard van 20.00—22.15 uur Meer info via www.si-tard.nl en/of facebook

Het Sittards Mannenkoor SI-TARD, opgericht op 3 april 1897, is een eigentijds koor dat musiceert op hoog niveau. Het koor bestaat uit meer dan 50 zangers met liefde voor de koormuziek en stelt zich ten doel de toonkunst te dienen.

Binnen het Sittards gemeenschapsleven heeft SI-TARD zich een gewaardeerde plaats verworven. Altijd present, zowel bij feestelijke als bij droevige gebeurtenissen. SI-TARD verzorgt jaarlijks een aantal concerten. Vaste evenementen in het jaarprogramma zijn het voor- en najaarsconcert en het kerstconcert. Ook tijdens de jaarlijkse Rosa-processie is SI-TARD aanwezig.

Onder de bezielende leiding van dirigent Emmanuël Pleijers wordt het uitgebreide repertoire verder uitgebouwd waarbij men de eigentijdse koorwerken niet uit de weg gaat.  

 

Ook dit jaar is SI-TARD        Springlevend en energiek!

Halderstraat
6136 BH Sittard
Telefoon 0464510211
si-tard@si-tard.nl
Postadres
secretaris SI-TARD p/a Halderstraat 9
6136 BH Sittard