SharQ Sessions Live #1

George Dylan (BE) komt voor het eerst de Nederlandse grens over om zijn muzikale talenten te laten weerklinken. Tijdens de eerste SharQ Sessions Live neemt hij plaats om een showcase sow te geven.

Wees welkom bij SharQ Sessions Live #1 met George Dylan

Op dinsdag 11 september starten we met een nieuw onderdeel van mcsharq.nl. Vanaf dan is er namelijk iedere maand een SharQ Sessions Live waarbij we (nieuwe) muzikale talenten aan jullie voorstellen. Meld je aan via Facebook.

Vele acts spelen namelijk niet buiten hun eigen regio of komen helemaal niet naar Limburg toe. Met de SharQ Sessions zetten we elke maand een act in de spotlight door middel van een sessie opname, een podcast opnamen en s ’avonds een gratis toegankelijke showcase!

Voor deze eerste editie komt niemand minder dan sing- and songwriter George Dylan helemaal over vanuit het verre Brugge (BE). Nog nooit eerder speelde hij op Nederlands grondgebied maar na succesvolle shows op o.a Dranouter, Suikerrock en de Gentse Feesten maakt hij nu de stap naar het buitenland. Zijn intieme luisterliedjes komt hij in een solo setting brengen waarbij hij zichzelf ondersteund op gitaar en een loopstation.

De Folk-Pop nummers brachten hem al op vele plaatsen en later dit jaar wordt zijn eerste single verwacht in een volledige bandsetting. Dit is dus je kans om er als eerste bij te zijn en alvast een sneak-preview te horen wat je dit najaar mag gaan verwachten van deze jonge Belgische troubadour.

SharQ Sessions Live is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter Pijnenburg, Davy Abrahams, Muziekcafe De Reunie Geleen en de Patreons van mcsharq.nl