schrit_tmacher

schrit_tmacher is een spannende mix van alles wat tegenwoordig internationaal onder het begrip 'dans' verstaan wordt en te beleven valt. Een programma voor open en nieuwsgierige kunst- en cultuurminnaars die bovendien geïnteresseerd zijn in dans.

Het is als experiment in Aken begonnen maar heeft inmiddels zijn vaste plaats ingenomen in het culturele leven van het grensgebied, de Euregio en Noordrijn-Westfalen. Dansgezelschappen van overal ter wereld zijn bij ons te gast en verheugen zich op de ontvangst door een enthousiast publiek. Een publiek dat voor het festival telkens de grens oversteekt en tussen Heerlen en Aken heen en weer pendelt.

Uitverkochte voorstellingen, felle discussies en tal van verschillende stijlen, toonzettingen en betekenissen; dit alles zorgt voor een unieke ‘sfeer en beleving‘.

Deze feestelijke jubileumeditie van schrit_tmacher zet alvast de toon: meer nog dan in vorige edities mogen we ons verheugen op een opwindende mix aan dansstijlen, gezelschappen en choreografen vanuit de hele wereld.

Contactadres Nederland: Parkstad Limburg Theater, Heerlen. 

Zie ook: 

www.schrittmacherfestival.nl 

Aachen
Duitsland
Telefoon +31 (0) 45 571 66 07 | +49 (0) 241 / 432-4940
veranstaltungsmanagement@mail.aachen.de
Postadres
Mozartstraße 2-10
52064 Heerlen | Aken