The Hillbilly Moonshiners

The Hillbilly Moonshiners komen weer naar Poppodium Volt!

Wie kent deze rednecks niet?! De snoeshanen van The Hillbilly Moonshiners verbluegrassen waar ze zin in hebben. Van Beyoncé’s Single Ladies en Michael Jackson’s Black or White tot je favoriete Justin Bieber en Katy Perry hits; alles wordt ondergedompeld in een Louisianaans moeras en komt er druipend van de honkytonk weer uit. Trek je cowboy outfit maar vast uit de kast, want dat wordt meezingen!

Met meer dan 300 shows door heel Europa achter de kiezen is The Hillbilly Moonshiners uitgegroeid tot een graag geziene gast op de internationale podia en festivals. Zo speelde de band onder meer op Sziget Festival in Budapest, Hongarije en in de Megatent van Zwarte Cross in Lichtenvoorde en op 20 december komt de band naar Volt. Dus, sla die zelfgebrouwen, vitaminerijke moonshine achterover en schud die billen als toen in de Summer of ’69!

SUPPORT: VIOLET's TALE

Violet’s Tale uit Heerlen ontstaat eind 2014 uit een samenwerking tussen Edith Spies-Wawrowska en Jeroen Rabeling, maar groeit gedurende een periode van twee jaar uit tot een volledige band met als huidige bezetting Stef Eggen op drums, Stephanie Habets-Heuperman op basgitaar en Rick Gijzen op lead gitaar.
Alhoewel het hart van de band bij countrymuziek ligt, gaan ze geregeld aan de grenzen van dit genre voorbij door invloeden van verschillende andere stijlen mee te nemen in hun songwriting proces. Deze benadering zorgt voor een gevarieerd repertoire met zowel meeslepende ballads als ook opzwepende, galopperende nummers. Live worden hun liedjes met enthousiasme en vol energie gebracht en is de passie voor muziek duidelijk zichtbaar.

SUPPORT: BARN & BELLE

Barn & Belle is een Americana & Roots duo uit het zuiden van Nederland. Denk aan close-harmony begeleid op een arsenaal aan Country& Folk instrumenten.
Oilcan-Gitaar, Wasbord, Banjo, Dobro, Melodica,Ukelele en een heuse “Travellers Drummachine”, je hoort het allemaal! De chemie tussen de twee multi-instrumentalisten komt hierbij goed naar voren.

Het eerste optreden van het duo is de voorronde van band contest Podiumvrees. De finale wordt glansrijk gewonnen en hierdoor is het openen van Mama’s Pride een feit. Debuut EP ‘Dancing Shoes’ staat vol met aanstekelijke nummers in hun eigen stijl.

Poppodium Volt

vr 20 dec 2019
t/m 21 dec 2019
19:00
- 01:00
Ticket Voorverkoop €12,50 / Dagkassa €15,00
Odasingel 88
6131 GZ Sittard
Telefoon 046 - 400 73 53
info@poppodium-volt.nl