Archief LeaveGreater Rockstage

LeaveGreater Rockstage is terug van weggeweest!

LeaveGreater Rockstage is terug van weggeweest! 14 september raast deze rockavond weer als een muzikale adrenalinerit door Volt. Een mix van startende en gerenommeerde bands spelen in de grote en kleine zaal van Volt.

LINE UP

  • BloYaTop
  • Black Tree Vultures
  • INDICOLITE
  • Tamarack
  • Brookdale
  • B.A.R.R. (Bad Ass Rock and Roll)

BLOYATOP

BloYaTop is een rockband die eigenlijk al een tijdje geen aankondiging meer nodig heeft. Met een geweldig livereputatie en inmiddels 4 albums op hun naam is de band al een aantal jaren een begrip in de Limburgse rockscene. Invloeden van 70’s en 80’s rock, metal en R&R die uitmonden in rock met een eigen sound, dát is BloYaTop!

Het vierde album “Groove Control’, dat begin 2019 uitkwam werd overladen met belachelijk goede recensies. De langspeler staat vol met knallende positieve hardrock, met hier en daar een sfeervolle uitschieter.

INDICOLITE

Laat je door INDICOLITE meenemen naar een wereld vol power vocalen, catchy riffs en massieve ritmes, Mysterieus maar ook heavy -ze zullen je verassen!

In 2015 startte de band als school project in Limburg (NL). Tijdens het schrijven van hun muziek -geïnspireerd door bands als Tool, Alter Bridge, Halestorm en Evanescence creëerden ze een geheel unieke sound. In 2018 werd debuut EP ‘INSANITY’ uitgebracht.

Met Anne & Sharyné als frontvrouwen, versterkt door de mannen, ben je verzekerd van een geweldige show!

BLACK TREE VULTURES

“Manly No-Bullshit beef with a modern edge”, zo omschreef Classic Rock Magazine de South East hardrockers van Black Tree Vultures. De band uit South Coast (UK) hebben een rauwe sound die doordrenkt is met power en metal invloeden. Black Tree Vultures hebben twee EP’s uitgebracht: Sanity isn’t Perfect (2018) en de fonkelnieuwe EP Black Tree Vultures (2019). Hoewel maar een handvol nummers opgenomen zijn, staat de setlist van de band stijf van nummers die nog uitgebracht moeten worden. Nummers die fans wél al van voor tot achter kunnen meezingen!

TAMARACK

More info soon!

BROOKDALE

Het devies van Brookdale? Muziek maken die je raakt. Rock en BluesRock van de jaren ’70 tot anno nu is het genre waarbinnen dit gebeurt. Covers van o.a. Pink Floyd, Rory Gallagher, Walter Trout en Volbeat is wat je kunt verwachten.

B.A.R.R.

Hardrockband band B.A.R.R. is ontstaan uit de voormalige rockband FUEL. De setlijst van deze ‘Bad Ass Rock and Roll’-ers bestaat uit (hard) rock nummers uit de jaren ’70, 80, ’90, Black Sabbath, Rush, Iron Maiden, Led Zeppelin, Uriah Heep, ZZ Top, Ugly kid Joe, Alice in Chains, Audioslave, Pink Floyd en hedendaagse nummers van o.a. Foo Fighters, Triggerfinger en many more.