Archief Theaterpop

Popmuziek in de intieme zaal van het Pitboel Theater.

Met vanavond de volgende bands:

 

Daddy Unchained

Een rock/grungeband uit Maastricht die indruk maakte op Podiumvrees en speelde op Stampei een festival Roermond. Het opvallende is dat ze veel instrumentale energieke rock maken. Laat je verrassen door de energy van Daddy Unchained

 

MAASSA

De Maastrichtse band MAASSA speelt Postrock, Rock en Pop en ze houden vooral van het schrijven en uitvoeren van hun eigen muziek.

MAASSA is een rockband bestaande uit drie vrienden die elkaar hebben ontmoet in Maastricht. In 2014 begonnen ze samen te spelen, verenigd door hun passie voor muziek. Ze schrijven hun eigen muziek waarin je invloeden van alternatieve en Britrock, post-punk, blues en funk zult vinden. Ze bewonderen zeker het werk van anderen en je zal een paar covers horen in hun optredens met de extra draai van hun eigen rauwe energie en hun vurige levering op het podium. De nummers zijn opbeurend, groovy en energiek. Ze laten je springen, dansen, lachen en schreeuwen. De teksten hebben betrekking op sociale kwesties die je eraan herinneren om rond en in jezelf te kijken. Stijgende gitaren, beukende drums, smakelijke baslijnen, meerlagige zang en pakkende melodieën – MAASSA zal je verheffen en je energiek en blij maken.

Genre

Postrock, Rock, Alternative-Rock, Indie-Rock

Leden band

Petar Petrov (guitar, vocals)

Thomas Hardy (bass, synth, vocals)

Thom Van Rijn (drums, vocals)

 

Good Souls

GoodSouls is een sympathieke Indie-Rock band uit het zuiden van het land. Steeds meer eigen werk wordt afgewisseld met covers van bekende en minder bekende goden. Geen 13 in een dozijn. Mooie songs met een scherp randje.

Genre

pop rock indie

Sander Voets • Gitaar/zang

Martijn Linsen • Bas

Joris Ambaum • Gitaar

Peter Pagie • Drum

 

DJ Suprise gig