Archief MOGELIJK GEANNULEERD - Tribute Night: Neil Diamond

Een tribute band uit eigen land met internationale allure: De Neil Diamond Memories Band. Elf bevlogen muzikanten nemen je op zaterdag 11 april mee terug in de tijd, waar frontman en ras-entertainer Marcel Mulders (de beste Neil Diamond vertolker van Nederland) in de huid kruipt van Neil Diamond.

Neil Diamond Memories Band
De Neil Diamond Memories Band onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op spectaculaire wijze te vertolken in een show die geïnspireerd is op de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love At The Greek’ van de grote meester. De Neil Diamond Memories Band brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie en emotie, en laat je die kleurrijke en muzikale Seventies herbeleven!

Hits van Neil Diamond
Beleef een avond vol mooie herinneringen, sfeer, emotie, de artiest Neil Diamond, en geniet van de vele hits; oa. “Sweet Caroline, I am I Said, September Morn, I’m a believer”, en natuurlijk het prachtige duet “You don’t bring me flowers”. Stap in de tijdmachine en voel alsof je live aanwezig bent bij één van Neil Diamond’s grootste concerten!

Tickets:
Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen voor:
€16,50- ticket only
€39,- inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Aan de avondkassa zijn de kaarten (mits niet uitverkocht tot 23:00 uur) verkrijgbaar voor:
€20,- ticket only

Time-Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 21.00 uur.
Verwachte eindtijd: 23:30 uur.

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Engelenkampstraat 68
6131JJ Sittard
Telefoon 09002228888
office@forumsittard.nl