Hanssi Kaiser 70’er Schlager Show!

Hanssi Kaiser en zijn liveband brengen de hits van de Duitse sterren uit de jaren 70 op het podium van Forum Sittard op zaterdag 14 maart!

Hanssi Kaiser Schlager Show
Beleef de Duitse Schlager hits van de jaren zeventig nogmaals live op het podium. Het decor en de kleding van de band brengt je terug naar de jaren zeventig, alsof de tijd heeft stilgestaan. De Hanssi Kaiser’s Schlagershow speelt op geheel eigenwijze de 70’er jaren schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows. Zij houden de vaart erin, improviseren en zorgen voor interactie met het publiek.

Hits
Nummers van onder andere Costa Cordalis, Marianne Rosenberg, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Freddy Breck en natuurlijk Dennie Christian passeren de revue en worden moeiteloos afgewisseld met TV-tunes zoals Derrick, Maja die Biene en Sendung mit der Maus.

Hanssi Kaiser en band zorgen voor "eine Reise in die Vergangenheit" waarbij er uiteraard meegezongen en meegedeint kan worden! Ervaar een ‘originele’ Schlagershow tijdens de Hanssi Kaiser 70’s Schlagershow bij Forum Sittard!

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€12,50- ticket.
€35,- ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Aan de avondkassa zijn de kaarten, indien beschikbaar, verkrijgbaar voor:
€17,50,- ticket only.

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 21.00 uur.
Verwachte eindtijd: 00:00 uur.

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Forum Sittard

za 14 mrt 2020 20:00 Ticket 12,50