Magezien

Vier enthousiaste kunstenaars en crafters. Magezien een coöperatie die is opgericht met als doel het samenbrengen van kunstenaars en crafters met uiteenlopende competenties, talenten en vaardigheden.

 

Elly Zegers,  Anniëlla en Evelien Slowikowski en Helga van den Berg. Vier enthousiaste kunstenaars en crafters. Zij zijn de drijvende krachten achter Magezien, een coöperatie die  werd opgericht met als doel het samenbrengen van kunstenaars en crafters met uiteenlopende competenties, talenten en vaardigheden.

Magezien is een nieuwetijdse slow shopping-winkel: Magezien, een winkel vol ideeën. Hier vind u mooie eerlijke handgemaakte producten zoals, trendy softbags,  maar ook unieke kleding, accessoires, sjaals en interieurproducten.

Het werk van de oprichters zèlf wordt hier geëxposeerd en verkocht. Daarnaast kunnen uiteenlopende creatieve ondernemers hier ruimte huren om hun kunstwerken en handmade goods te exposeren en te verkopen. De dames van Magezien bieden creatieve workshops aan en geven cursussen die aansluiten op hun eigen creatieve vaardigheden

Rosmolenstraat 14
6131 HX Sittard
Telefoon 046-7503198

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.