Koninklijke Harmonie Ster van Maastricht

Stadsharmonie van Maastricht.

De harmonie bestond tot aan 1 januari 2013 uit twee harmonieën, de Koninklijke Harmonie van Maastricht 1825 en Harmonie Ster der Toekomst. Zij fuseerden tot de Koninklijke Harmonie Ster van Maastricht, een muziekgezelschap in de Maastrichtse binnenstad. 

De leden van de harmonie maken meer dan muziek samen. Ze vinden plezier in hun muzikale prestatie, maar ook in het gezellige verenigingslokaal. De harmonie bestaat uit een muziekkorps, de drumband, het opleidingsorkest en een blazersklas. Onze ambitie is om steeds mooiere muziek te spelen en steeds meer mensen hierbij te betrekken. In verschillende samenstellingen treden onze leden op, lopend door de binnenstad of zittend in een concertopstelling bij sociale gebeurtenissen. Liefhebbers van blaas- slagwerkmuziek zijn altijd welkom als deelnemer of toehoorder. Wij leveren graag een bijdrage aan het bonte muzieklandschap van Maastricht en omstreken.

Onze vereniging hanteert een paar leefregels:

- zonder samen is er géén individu

- ieder lid heeft waarde en verdient respect

- een individu bepaalt zijn eigen tempo

- de vereniging is muzikaal en sociaal

- de vereniging eert haar lokale eigenheid en historie

- leden voelen zich thuis.

De Koninklijke Harmonie Ster van Maastricht is een muziekvereniging voor jong en oud. We investeren in muzikaal onderwijs voor de schooljeugd, staan altijd open voor studenten en verwelkomen senioren in ons midden. Ieder lid kan individueel werken aan zijn eigen persoonlijke muzikale ontplooiing via gericht persoonlijk, muzikaal onderwijs. Door te oefenen in ensembles en de in harmonie gaat het samenspelen steeds beter.

Wij repeteren in de Sterzaal aan de Bredestraat 19 in de Maastrichtse binnenstad. We repeteren op woensdagavond. Het opleidingsorkest van 19.00 uur tot 20.00 uur. De drumband van 19.15 uur tot 20.30 uur. Het harmonieorkest van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Wees welkom om een kijkje te nemen als je geïnteresseerd bent in de muziek, de leden en de mogelijkheden.

Bredestraat 19
6211 HA Maastricht
Telefoon 06 - 53965538
info@stervanmaastricht.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.