Archief Taptoe Born 2019

Op zaterdag 29 juni vindt de 31e editie van Taptoe Born plaats, en wel op het Burgemeester Kotenplein in Grevenbicht! De 400 muzikanten van Harmonie L'Union Born, Harmonie Concordia Obbicht, Fanfare Sint Jozef Buchten, Muziekgezelschap Juliana Holtum, Koninklijke Harmonie Aurora en Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven luiden vanaf 19.00 uur gezellig samen de zomer in met een flinke dosis mars- en showspektakel!

Op zaterdag 29 juni vindt de 31e editie van Taptoe Born plaats, en wel op het Burgemeester Kotenplein in Grevenbicht! De 400 muzikanten van Harmonie L'Union Born, Harmonie Concordia Obbicht, Fanfare Sint Jozef Buchten, Muziekgezelschap Juliana Holtum, Koninklijke Harmonie Auroraen Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven luiden vanaf 19.00 uur gezellig samen de zomer in met een flinke dosis mars- en showspektakel!

Een speciale rol is dit jaar weggelegd voor de kinderen uit groep 1 t/m 4 van basisschool De Kingbeek. Zij zullen de komende weken oefenen aan een tof optreden, samen met Harmonie St. Cecilia. 

Na afloop van de Taptoe staan Big Band Beeg, Zaate Hermenie Nuchter Vertrochen DJ Stevie klaar voor de after party! Toegang is helemaal gratis. Jullie komen toch zeker ook kijken?