Fotokring Stein

Fotokring Stein werd opgericht in 1961, en geeft sinds zijn oprichting ruimte aan creatieve fotografen hun hobby te beoefenen.

Momenteel bestaat onze club uit ongeveer 20 leden, dames en heren. Leden met ruime ervaring in de fotografie, maar ook leden die deze ervaring nog niet hebben vinden een plaats bij ons. Wij komen om de twee weken op maandagavond bij elkaar in ‘Taterhuikske in Urmond. Op deze bijeenkomsten vinden dan diverse activiteiten plaats. Een, jaarlijks van samenstelling veranderende programmacommissie van drie leden, organiseert deze avonden. Behalve presentaties door de leden, worden door hun thema-avonden verzorgd. Modelfotografie, instructieavonden, gastsprekers en uitwisselingen met clubs uit de regio staan dan o.a. op het programma. Maar ook een familiedag, fototochten en zelfs meerdaagse reizen worden door hun georganiseerd. Op het einde van het jaar is traditioneel een afsluitende avond waarbij ook de partners aanwezig zijn. Zelf gemaakte wenskaarten en kalenders worden dan uitgewisseld. Twee maal per vijf jaar richten we een expositie in, de laatste jaren in het gemeentehuis van Stein. Daar tonen we dan ons fotowerk, dat gedrukt, maar ook digitaal gepresenteerd wordt.

Dit is in het kort de FotoKring Stein. We hopen dat U met genoegen het fotowerk op deze site zal bekijken. Heeft U vragen, of bent U geïnteresseerd ook deel uit te gaan maken van onze Fotokring, neem dan gerust contact met ons op via de link op ons mailadres “Fotokring Stein

Kampstraat 1
6129 EK Urmond

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.