Archief Stoere mannen week

Na de mama’s in mei, is het nu tijd om de papa’s in het zonnetje te zetten in centrum Sittard. En omdat er in elke man wel een stoere kerel schuilt, houden alle ondernemers samen heel veel leuke acties en activiteiten in de binnenstad onder de noemer Stoere Mannen-week, van zaterdag 13 juni tot en met zaterdag 20 juni. Van stationskwartier tot de Markt en van Paardestraat en Putstraat tot Tempelplein.

De aftrap van de Stoere Mannen-week is op zaterdag 13 juni, De Dag van Bouw. De laatste zaterdag, 20 juni, worden er leuke goody bags uitgedeeld op meerdere locaties in de Sittardse binnenstad. Deze goody bags zullen gevuld zijn met stoere, leuke en verrassende producten die de ondernemers uit de binnenstad ter beschikking stellen. De etalages van de deelnemende ondernemers worden versierd met kleurenfolie, waarmee iedere winkelier zijn eigen creativiteit kan laten zien. Een week lang zijn al die stoere mannen het middelpunt van Sittard!

Na de titel ‘Liefste moeder van Sittard’ wordt nu de ‘Stoerste vader van Sittard’ gekozen, met als hoofdprijs een mountainbike ter beschikking gesteld door Giant Store Sittard en liefst tien stoere vaders krijgen een BBQ-pakket om van te smullen.

Zaterdag 20 juni zijn er leuke activiteiten op de Markt, zoals een rodeostier. En dan worden de prijzen verdeeld door burgervader Sjaar Cox. Op donderdagavond tijdens de koopavond zijn er in de binnenstad leuke bluesbandjes te vinden, die het ‘Talk a Walk’-gevoel terugbrengen en zorgen voor een gezellige sfeer.

Dus kom maar de stad in heren! Deze week is shoppen óók echt iets voor stoere kerels!