Symphonic Rock Night

Adembenemende show van tien doorgewinterde topmuzikanten

De band presenteert een geheel nieuwe set van maar liefst 18 songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, The Eagles en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden.

Het gezelschap bestaat uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen. Samen zorgen zij voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als Money van Pink Floyd, In The Cage van Genesis en Crime of the Century van Supertramp. Klassiekers als Stairway to Heaven, Another Brick in the Wall en Hotel California zullen zeker ook niet ontbreken.

Drummer Tim de Jong: “’The Second Chapter is een hele mooie show geworden met nieuwe nummers, waarbij de symfofans wederom een fraai afgewogen mix van bekend en legendarisch materiaal in één avond tot zich kunnen nemen. Voor ons opnieuw dé kans om met de allerbeste Nederlandse muzikanten deze fantastische muziek te spelen.”

Credits
Producent: Stichting Symphonic Rock Night
Muzikanten: Micky Huijsmans (zang), Jan Willem Ketelaers (zang) Joop Wolters (gitaar), Andreas Lutz (gitaar), Anand Mahangoe (gitaar), Roland Jenster (toetsen), David Quakkelaar (toetsen), Frank Strokap (bas), Monica Kemink (saxofoon), Tim de Jong (drums) en Luuk Braun (drums)
Regie: Luuk Braun

Meer info
www.symphonicrocknight.nl
www.facebook.com/Symfonischerocknight/

De Domijnen

vr 06 mrt 2020 20:00 Ticket € 27.50