Sven Ratzke

Ratzke neemt je mee door het haast filmische universum van Bowie

GEANNULEERDSven Ratzke – WHERE ARE WE NOW is te zien in ECI Cultuurfabriek op 20 maart 2020 en in Parkstad Theaters Limburg op 17 april 2020.

Sven Ratzke laat een andere kant van Bowie zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. De nummers komen in een intieme setting keihard binnen. Vergankelijkheid, liefde en de dood zijn terugkerende thema's in Bowies oeuvre.

Daarnaast neemt Ratzke, zanger en entertainer, je mee in de vele absurdistische verhalen die tussen fantasie en werkelijkheid balanceren.

De mythe wordt gevierd in deze show, die na Berlijn, New York en Sydney nu ook eindelijk in Nederland te zien is! Van Ground control tot Major Tom tot Look up here I’m in Heaven. Ratzke verleidt je, gehuld in prachtige kostuums, door het haast filmische universum van Bowie. Van personage naar personage, van scène naar scène.

Samen met de virtuoze pianist Christian Pabst ontrafelt Sven de nummers van deze grootheid, in een uitgeklede setting van zanger en begeleider. Met geheel nieuwe en spannende arrangementen duiken zij in het repertoire van Bowie zoals nooit eerder is gedaan. Grote hits als Heroes en Let’s dance, juweeltjes als Ashes to ashes en Lady grinning soul, erfgoed zoals Lazarus en geheel nieuw geschreven songs komen voorbij. Beleef deze nummers in al hun schoonheid, tot de essentie ontbloot. Bowie, de meest innovatieve, mythische en theatrale popster van de afgelopen eeuw.

Credits
Zang: Sven Ratzke
Piano: Christian Pabst
Regie: Dirk Groeneveld

Meer info
www.sven-ratzke.com
https://twitter.com/Ratzkelive
https://www.instagram.com/svenratzke/

Ligne 2
6131 MT Sittard
Telefoon 088-5995600
info@dedomijnen.nl