Sandra van Nieuwland

Tot en met 1 september zullen er geen evenementen plaatsvinden in Poppodium Volt, voor meer informatie https://www.poppodium-volt.nl/nieuwsupdateWe hebben in overleg een nieuwe datum gevonden voor deze show.Op zondag 25 oktober zullen Sandra van Nieuwland en MADOUX naar Sittard komen om onze harten te vullen met geweldige muziek!Tickets zijn vanaf nu te koop, de "oude" tickets blijven geldig.

Sandra van Nieuwland naar Poppodium Volt met Human Alien and More clubtour!

Iedereen kent Sandra natuurlijk van haar deelname aan The Voice of Holland en inmiddels heeft ze al verschillende albums uitgebracht die de Gouden en Platina status bereikte. De zangeres komt in aanloop van de tour uit met haar nieuwe single, Little One verschijnt in Februari. Met Little one verwelkomt Sandra het nieuwe leven en vertelt ze hoe deze situatie ervaart. Hoewel het een klein en gevoelig nummer is, heeft het nog steeds de moderne, elektronische feel die ook op haar album Human Alien de boventoon voert.

Met nog meer persoonlijke nummers en natuurlijk ook de bekende hits trekt ze door het land in de maanden April en Mei. Poppodium Volt is een van haar stops tijdens deze uitgebreide clubtour. Tijd om na Human Alien er een beetje “And More” aan toe te voegen op Vrijdag 15 mei.

De Domijnen

zo 25 okt 2020 21:00 Ticket € 0