Meneer Monster

Een hilarische slapstickvoorstelling

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol... is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.
Over Meneer Monster
MENEER MONSTER is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren.

Als geen ander weet MENEER MONSTER internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter;  energiek, fysiek en vol spelplezier.

Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen Over een kleine mol, Fantastische Meneer Vos, De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (winnaar Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018).

Credits
Spel: Jorgen Scholtens, Jan Willem van Beusekom, Joost Kramer (de voorstelling wordt gespeeld door twee van bovenstaande acteurs)
Eindregie: Henk de Reus
Kostuum en decor: Anneloes van Assem
In een bewerking van: Meneer Monster

Je vindt Rupsje Nooitgenoeg, Het Zandkasteel of Ijsbeer in de tropen ook vast heel leuk om naar toe te gaan. En ken je Sesamstraat, Juf Roos, Brandweerman Sam en Dikkie Dik al?

De Domijnen

zo 17 mei 2020 14:30 Ticket € 12.50