Medammecour

De klein(e) kunst van de carnaval

Na de razendsnel uitverkochte tour in 2016, 2017, 2018 en 2019 ontmoeten de vasteloavend en het theater elkaar óók dit jaar in de enige echte Limburgse swingende vasteloavendsrevue: de Medammecour on Tour.

Onderga het theatrale van de Limburgse levensstijl; de schalkse knipoog naar het dagelijks bestaan. Muzikaal ondersteund door de Medammecour-orkest is deze unieke revue weer springlevend om ‘on tour' langs de provinciale theaters te gaan.

Tijdens de Medammecour mag en kan alles! Tal van bekende, maar ook onbekende artiesten afkomstig uit de gehele provincie, treden live in de cour voor het voetlicht. Van Kerkrade tot Weert, van sjoenkelwalzer tot tapdans, van buut tot blues. De Medammecour is verrassend en grappig, snel en onvoorspelbaar, actueel en nostalgisch, brutaal en lief, spitsvondig en cabaretesk.

Marc Hermans (Sjonnie), Joost Meijs (Ronnie) en Resi Coumans (Netteke) presenteren in de Medammecour de klein(e) kunst van de carnaval. Mis deze bijzondere opmaat naar de Vasteloavend niet.

In samenwerking met L1.

De Domijnen

di 28 jan 2020 20:00 Ticket € 33.00