Limburgs Toneel Sittard

Al meer dan 90 jaar brengt Limburgs Toneel Sittard avondvullende stukken op de planken in Sittard en ver daarbuiten.

Het Limburgs Toneel is een toneelgroep, gevormd door een stel enthousiaste theater– en spelmakers. Wij zijn één van de oudste toneelgezelschappen van Sittard en maken al jaren deel uit van het culturele leven van de stad. Het gezelschap telt 30 leden en zet ieder seizoen een aantal theaterproducties op de planken. De groep brengt naast toneelvoorstellingen ook straattheater door middel van een wagenspel. Een groot deel van de spelers van het Limburgs Toneel Sittard levert ook een belangrijke bijdrage aan de Zittesje Revuu dat eens in de drie jaar is. Wij richten ons op u, op iedereen die graag naar een voorstelling komt kijken. Een voorstelling die gemaakt is met enthousiasme, liefde en vooral heel veel plezier. Dat is dan ook wat u van ons mag verwachten: spel, lol, emotie en een voorstelling met en vanuit het hart gemaakt.

Heeft u een passie voor het theater en zou u graag zelf op het podium staan? Wilt u ontroeren, vermaken en uw publiek veroveren?

Toneelspelen bij het Limburgs Toneel Sittard? Dat kan.
Bij het Limburgs Toneel Sittard krijgt u alle kans om uw theatertalent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Het Limburgs Toneel is een toneelgroep, gevormd door een stel enthousiaste theater -en spelmakers en altijd op zoek naar nieuw talent. Samen werken wij ieder seizoen naar een aantal wagenspelen en een voorstelling toe. Het repetitieproces is een traject van vallen en opstaan, lachen, gieren, brullen, uitproberen, schrappen en leren. Samen plezier hebben in het uiteindelijke doel...een verhaal vertellen aan het publiek. Met passie.

Meer informatie? Mail naar info@hetlimburgstoneelsittard.nl

Ligne 2
6131 MT Sittard
Telefoon 088-5995600
info@limburgstoneelsittard.nl
Postadres
Kerkstraat 31
6439 AN Doenrade

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.