Fleddy Melculy

Terug van nooit weggeweest is daar Fleddy Melculy!

Tot en met 1 september zullen er geen evenementen plaatsvinden in Poppodium Volt, voor meer informatie https://www.poppodium-volt.nl/nieuwsupdateEr is een nieuwe datum gevonden voor deze show, Fleddy Melculy & CUDA zullen op Zaterdag 24 oktober naar Volt toekomen.Tickets zijn vanaf nu te koop, de "oude" tickets blijven geldig.

Een van de meest gekke verhalen uit de Belpop geschiedenis is dat van Fleddy en zijn kompanen. Er zijn niet veel bands die met 1 nummer vanaf dag 1 door alle mogelijke media worden opgepikt, vanuit het niets alle grote podia in België en Nederland platspelen en de ene na de andere culthit uit hun mouw schudden. Het ene nummer waar het allemaal mee is begonnen is natuurlijk ‘T-shirt van Metallica’.

Fleddy Melculy staat garant voor brute metal- en hardcore met Nederlandstalige maatschappijkritische teksten met een dikke knipoog. In het voorjaar van 2020 verschijnt plaat 3. Een nieuw hoofdstuk dat na ‘Helgië’ en ‘De Kerk van Melculy’ wellicht het meest harde en agressieve album is dat de band ooit heeft gemaakt, maar ook het meest melodieuze en toegankelijke. We laten ons verrassen!

De Domijnen

za 24 okt 2020 20:00 Ticket € 0