Chris Hinze

Na ruim 40 jaar neemt Chris Hinze afscheid van het theater

Dit doet hij met een spiksplinternieuwe multimedia-theater- soloconcertproductie: Incredible India! Een unieke mix van indrukwekkende videobeelden, Chris Hinze die live speelt en improviseert op backing tracks en natuurlijk zijn persoonlijke verhalen en anekdotes. Dit alles samengesmeed tot een boeiende voorstelling.

De combinatie van adembenemende documentaire-achtige reisimpressies (op een gigantisch scherm) en muziek zorgen voor een optimaal effect bij het grote publiek, getuige de volle zalen van vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland.

Mensen gaan zitten en laten zich 2 uur lang zowel muzikaal als visueel optimaal verwennen en komen vervolgens  blij (verrast) weer naar buiten. Incredible India is voor een zeer breed publiek.

Chris Hinze, fluitist, componist en reiziger maakt ieder jaar een dergelijke grote productie aan de hand van zijn reizen. Incredible India neemt je mee naar de onbekende en fascinerende en kleurrijke wereld van 1.5 miljard Indiërs. Hun leven te midden van de overvolle steden, hun chaos, armoede en rijkdom, de overweldigende natuur, de talrijke tempels en paleizen, de hippies, dance, music- & filmscene en de prachtige stranden en eilanden. India is onvergelijkbaar fascinerend.

Incredible India wordt de allerlaatste grote productie van Chris Hinze. Hij gaat zich wijden aan reizen, muziek maken en aan zijn boek. Dus mis het niet!

Meer info
www.chrishinze.nlDe Domijnen

wo 27 nov 2019 20:15 Ticket € 22.50