Ja, ik kies voor Kiez’um!

Kiez’um! heet de oriëntatiecursus van Artamuse, voor kinderen van groep 4 t/m 6, die muzikaal nog niet definitief kunnen of willen kiezen. Een toepasselijke naam natuurlijk, want het kiezen van het muziekinstrument dat het beste bij uw kind past, staat in deze korte cursus van 16 lessen centraal. Op 2, 3 en 4 februari zijn er introductiebijeenkomsten georganiseerd om u te informeren over deze cursus.

Eerst Kiez’um! volgen en dan pas kiezen, dat scheelt u als ouder/verzorger een hoop tijd, geld en energie. En daar is het ons om te doen geweest toen we de cursus Kiez’um! jaren geleden hebben bedacht. Want stelt u zich toch eens voor dat u een piano aanschaft en een maand later wil uw zoon of dochter op vioolles of naar de musicalklas!

Zeker in deze tijd, waarin ouders en kinderen keuze te over hebben, is het belangrijk eerst te oriënteren. Kiez’um! is ideaal voor kinderen die graag met muziek bezig zijn, maar nog niet precies weten wat ze willen. Alle instrumentgroepen komen tijdens de lessen aan bod, kinderen mogen er naar hartenlust mee experimenteren. Daaruit blijkt aan welk instrument uw kind het meeste plezier beleeft.

Deze unieke cursus is een groot succes en kan gevolgd worden bij Artamuse in Sittard, Geleen of Beek. In de week opvolgend aan de introductie bijeenkomsten start de eerste les; op 2 februari in Sittard, 3 februari in Beek en op 4 februari in Geleen. De lessen vinden plaats van 16.30u tot 17.30u.

Alle muziekstijlen, van klassiek tot pop/jazz, en bijna alle instrumenten komen aan bod in 16 lessen. De cursus eindigt met een adviserend ouder/kind gesprek. En dan kunnen u en uw kind kiezen!

Voor meer informatie over Kiez’um! kunt u bellen met onze administratie via 046-423 01 00. De (klassikale) lestijden staan ook op de site, www.artamuse.nl. Een digitaal inschrijfformulier staat ook op de website.

Herenhof 8
6162 EB Geleen
Telefoon 046 - 4230100
info@artamuse.nl