Hart4Art - cursusaanbod Artamuse

Laat je verleiden door de artamuze - Laat je leiden door Artamuse!

Artamuse, centrum voor muziek, dans en cultuureducatie, heeft een hart voor de creatieve kunsten. En waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Artamuse is er ook komend jaar weer voor iedereen die zich wil laten inspireren, oriënteren, ontwikkelen en specialiseren op muziek- en dansgebied. Wie van creativiteit en ontwikkeling houdt, kiest voor de ‘arta-muze’.Muziek op Schoot, Peuterpret, Kleutermuziek, Kiez’um!, Muziek in 3, Muziek4Kids, dansles  of samen in een ensemble gitaar spelen. Voor het nieuwe seizoen 2014-2015 kun je je hart ophalen aan leuke, creatieve cursussen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Dat is alleen maar goed voor iedereen die, net als Artamuse zelf, een HART4ART heeft. Creatief bezig zijn is gewoonweg heerlijk en ook nog eens goed voor je.
Artamuse gelooft in plezier, in talentontwikkeling en kwaliteit, in bouwen aan dingen, in ‘oefening baart kunst’ en niet zozeer in instant succes. Daarom werkt zowel de muziek- als de dansafdeling van Artamuse met ‘leerlijnen’ - waarbij je als baby kunt beginnen en via op elkaar afgestemde cursussen kunt doorstromen naar het reguliere muziek- en dansonderwijs. Leerlijnen zorgen voor een stevige basis die je spelenderwijs ontwikkelt.
Starten en doorgaan met muziek en dans kan bij Artamuse ook (tot) op hoge(re) leeftijd.

Baby’s en kinderen pikken dingen echter sneller op dan volwassenen. Volwassenen brengen vaker een ‘vergeten droom’ tot leven en kiezen bewust voor een stukje creatieve zelfontplooiing en/of lichamelijke ontspanning.
Ook koren, dirigenten, muzikaal begeleiders, scholen, harmonieën, fanfares, jonge en oude rockers, jazzliefhebbers, klassieke luisteraars en beoefenaars, singer-songwriters, echte musicalsterren of wannabe talenten kunnen bij Artamuse terecht voor (speciale) muzikale en dansante (bij)scholing. Er is plek voor jong en oud, voor individuen en groepen en les geven, dat doen onze docenten met veel enthousiasme, in alle genres en stijlen.

Wie graag creatief en met zijn hart bezig is en/of zijn kinderen spelenderwijs wil zien groeien, kan vanaf 25 augustus bij de administratie van Artamuse de nieuwe seizoensbrochure opvragen. Belt u dan na de zomervakantie met 046- 423 01 00. Nu meteen weten wat er allemaal aangeboden wordt? Surf dan naar www.artamuse.nl en kijk snel waar jouw hart naar uitgaat! Je kunt op de website een digitaal inschrijfformulier downloaden.

Herenhof 8
6162 EB Geleen
Telefoon 046 - 4230100
info@artamuse.nl