Uit Sittard-Geleen Activiteiten RSS

Open Podium Special Edition
Pak jouw plek op het podium
Open Podium
Pak die plek op het podium
De Cabaretpoel
Vier keer leuk!
Baskar
Wild Romance
Kom jij ook dansen op 'Saturday Night'?
Sittarday Night Fever
De jeugd heeft de toekomst! ......... Een veelgehoorde leus, maar daarvoor moet de jeugd wel de kans krijgen. En dat is lang niet voor elk kind zo vanzelfsprekend. Ook in onze regio zijn er veel kansarme en zieke kinderen die extra steun kunnen gebruiken. Op 23 maart 2019 organiseert Kiwanis club Sittard daarom voor de 4e keer het dansfestijn SittardayNightFever. De opbrengst komt volledig ten goede van We4Kids, de stichting die zich inzet voor zieke en kansarme kinderen in de regio Sittard-Geleen. Op www.sittardaynightfever.nl vindt u meer informatie en kunt u tickets bestellen. Voor een toegangsprijs van € 39,50 per persoon bieden wij een geheel verzorgde avond, inclusief luxe catering, live muziek en dans. Geniet van deze fantastische avond in de stadsschouwburg Sittard-Geleen en steun met uw aanwezigheid stichting www.We4Kids.eu.
Deel je ideeën om 75 jaar bevrijding onvergetelijk te vieren
Limburg wil in 2019/2020 een onvergetelijke bijdrage leveren aan 75 jaar bevrijding in Nederland. Daarvoor is het Comité 75 jaar bevrijding Limburg op zoek naar ideeën.
Infloyd
Which One’s Pink…the best of Pink Floyd in Poppodium Volt!
Inktspotprijs 2018
Pulp Festival 2016 is AAN!
Wil jij een steentje bijdragen om het Pulp Festival tot een groot succes te brengen? we zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers, kunstenaars, creatieve invulling!
Sittardse Fanfaremars 2019
3 fanfares, 3 startlocaties, 6 wandeltochten. MFC Sanderbout: 6 km en 15 km Fanfarezaal Leyenbroek: 6 km en 25 km Gemeenschapshuis Broeksittard: 6 km en 50 km
Haas / Jon Tarifa
Zowel Haas als Jon Tarifa dromen aanvankelijk van een voetbalcarrière, maar besluiten later een andere tak van sport te kiezen: rap. Zaterdag 13 april staan beide muzikanten als co-headliner op de planken van Volt!
Strange Kind of Women
De enige all female Deep Purple Tribute Band ter wereld komt naar Poppodium Volt!
The Vintage Caravan / Black Mirrors / RRRags
The Vintage Caravan, Black Mirrors en RRRAgs staan op 18 april in Poppodium Volt!
Quant TV bij All About Fashion 2017
Quant TV was aanwezig bij All About Fashion 2017 in Sittard en maakte de volgende stijlvolle reportage.
Opnieuw recordjaar Toneelgroep Maastricht
In 2018 hebben ruim 75.000 bezoekers de voorstellingen van Toneelgroep Maastricht gezien. Het toneelgezelschap onder leiding van artistiek leiders Servé Hermans en Michel Sluysmans beleeft daarmee het succesvolste jaar uit zijn geschiedenis en overtreft zo het succes van 2017. Eén van de hoogtepunten was de uitverkochte King Lear in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De regiovoorstellingen Emma en Zwart water konden rekenen op grote aantallen bezoekers uit de regio. Beide premières werden bijgewoond door minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven.
X-Raiders
X-Raiders staat op 10 mei in Poppodium Volt!
Cocktails & Gin-Tonic's
Kom voor de allerbeste en lekkerste cocktails & gin - tonic's naar SOHO! Elke dag geopend vanaf 11.30 uur
Bezoek voor beer van Het Laagland wint zilveren krekel.
De familievoorstelling Bezoek voor Beer van Jeugdtheater gezelschap Het Laagland uit Sittard heeft een Zilveren Krekel in de categorie ‘meest indrukwekkende jeugdproductie’ in de wacht gesleept.
Tom Petty & The Heartbreakers honourably played by Dave Vermeulen's Voltage
Voltage eert Tom Petty & The Heartbreakers vanavond in Poppodium Volt!
Geleen Calling - THE FESTIVAL
De Geleense driehoek, te weten Pinkpop Expo, de Reunie en Theater Karroessel, staat in het teken van (pop-) livemuziek. Ruim 24 acts (bands en singer-songwriters) treden op in ons theater en spelen zowel in de zaal als in het kaffeeke. Deze muzikale dag wordt vanaf 20.00 uur afgesloten met een concert in concertzaal de Reunie. Meer informatie op www.geleencalling2018.nl
Is de ziekte van Alzheimer wel een ziekte?
Lezing door prof. dr. Frans Verhey
Schrijversbezoek: Jos Bours
Over zijn historische roman Duvelsprie
a balladeer
I Against I
Haas & Jon Tarifa
X Raiders
The Vintage Caravan
In Honour of Kurt Cobain – MTV Unplugged
Bringing back the legend of grunge
In Honour of Kurt Cobain – Nirvana Live
Bringing back the legend of grunge