Archief Tribute Night

Het is tijd voor een Tribute Night in Poppodium Volt! We hebben wederom een gevarieerd programma samengesteld met tot in de perfectie gebrachte tributes aan Metallica, Volbeat en Rage Against The Machine.

The Unforgiven

Sinds de oprichting van The Unforgiven in 2000 heeft deze band een solide reputatie opgebouwd als dé Nederlandse Metallica-tributeband. Door de jaren heen heeft de band op diverse podia gespeeld in heel Europa, soms wel voor publiek van 12.000 man sterk!
Met hun denderende, dynamische en energieke liveshow streeft The Unforgiven naar een perfecte performance van het oeuvre van Metallica en hierin slagen ze meer dan glansrijk. Ze nemen het publiek mee op een reis door 25 jaar geschiedenis van de meest invloedrijke metalband ter wereld. Verwacht de grootste hits, de snelste nummers, de ballades én een heuse Metallica-medley. De show is genieten voor zowel de toegewijde fans als de ware muziekliefhebbers.

For Evigt Volbeat Tribute

In 2011 wordt Volbeat Tribute opgericht met als doel hun gemeenschappelijke passie voor Volbeat aan het publiek te laten horen. Met hun snoeiharde riffs, een swingende beat, herkenbare meezingers en respect voor het originele materiaal probeert de band het publiek een authentieke Volbeat-show te laten meemaken. Dit heeft de band niet alleen door heel Nederland gebracht, ook wordt er met succes in België en Duitsland getourd. De Nederlandse en Duitse afdeling van de Volbeat-fanclub volgt de tributeband dan ook op de voet.

In 2015 wordt het setlist uitgebreid en de stage-act aangepast om de Volbeat-ervaring nog meer over te brengen bij de fans. Hier past ook de nieuwe naam ‘For Evigt Volbeat Tribute’ bij, want als het aan deze mannen ligt wordt de muziek van hun helden ‘voor altijd’ met veel trots en passie ten gehore gebracht!

Rage Against The System

Het authentieke Rage Against The Machine geluid gebracht in een destructieve live-performance, dat is Rage Against The System!
Vier jonge muzikanten, één podium, één liefde: Rage Against the Machine! Samengekomen in de krochten van Dynamo Eindhoven hebben de jonge heren van RATS elkaar gevonden in het muzikantschap en speelenergie. De beste tracks die de band te bieden heeft zo nauwkeurig en krachtig mogelijk uitgevoerd, dat allemaal met een destructieve live performance. Een authentieke Rage-ervaring op elk podium!

Odasingel 88
6131 GZ Sittard
Telefoon 046 - 400 73 53
info@poppodium-volt.nl