Archief The Silverfaces & Certain Animals

The Silverfaces en Certain Animals presenteren u: Freak Circus!

Hooggeëerd publiek! Vanavond ruikt naar zweet en zaagsel. De spot is aan, de leeuw is los. Oude tijden herleven wanneer deze bands uit hun kooi komen. Een spetterend variété van gierende gitaren en brullende bassen. Rock ‘n roll zoals rock ‘n roll bedoeld is: een spektakelstuk met hart en ziel. Het rondreizende Freak Circus geeft u een avond vol vuur en vermaak.

The Silverfaces
Iedereen die the Silverfaces live ziet wordt op slag fan en zo creëren ze binnen no time een grote en gevarieerde achterban. Van tieners die de oude platen van hun ouders ontdekken tot de ouders zelf, die door de muziek van The Silverfaces terug worden geteleporteerd naar hun tienertijd: de jaren 70.

Een start als die van The Silverfaces is uitermate uniek: bij hun derde optreden mogen ze zich winnaar van de Amsterdamse Popprijs noemen, en een half jaar later hebben ze al shows op Noorderslag, Paaspop en Lowlands gespeeld. Met een vlotte start, een lange stilte en een veelbelovende toekomst zijn The Silverfaces klaar om hun muziek de wijde wereld in te pompen.

Certain Animals
Certain Animals serveert smerige rock met een psychedelisch rafelrandje. Meerstemmig en melodieus. Het Rotterdamse trio staat krap anderhalf jaar op de planken en speelde na een razend drukke Popronde 2017, met ruim 30 shows in drie maanden tijd, op festivals als Zwarte Cross, Oerol, Bevrijdingsfestival, Mañana Mañana en Big Rivers. 

De gloednieuwe plaat 'Down The Rabbit Hole', die het drietal in eigen studio in de Rotterdamse havens produceerde, zal op 7 september als vinyl-uitgave het levenslicht zien en is nu al te beluisteren op Spotify. Haar publiek in extase achterlatend, blaast Certain Animals vol overgave het genre rock nieuw leven in.

Odasingel 88
6131 GZ Sittard
Telefoon 046 - 400 73 53
info@poppodium-volt.nl