Archief Ost+Front

Ost+Front komt naar Poppodium Volt!

Ost+Front wordt in 2008 opgericht door Patrick Lange (ex-Corvus Corax / Tanzwut / Schelmish). De band maakt baanbrekende, harde Duitstalige rock en metal.

Het grote publiek maakt voor het eerst kennis met Ost+Front tijdens het M'era Luna Festival in 2011. Debuut ‘Ave Maria’ verschijnt in 2012 met daarop de track ‘Ich Liebe Es’,  een beruchte video vanwege mogelijk expliciete content. Het album doet het desondanks goed in de Duitse charts en een tour door heel Duitsland en daarbuiten volgt.
Tweede album ‘Olympia’ komt uit in 2014 en ook deze plaat is succesvol in de Duitse hitlijsten. Sindsdien blijft Ost+Front zichzelf muzikaal ontwikkelen.

In 2016 wordt ‘Ultra’ uitgebracht, hun meest veelzijdige en vernieuwende album tot nu toe. Het muzikaal spectrum wordt uitgebreid, grenzen worden opgeblazen, hymnische pieken beklommen en een nieuwe balans gevonden tussen brutaliteit en emotie. In het brede veld tussen elektronica, metal en industrial klinkt het af en toe bijzonder catchy, maar toch blijft het altijd onmiskenbaar OST + FRONT.

Odasingel 88
6131 GZ Sittard
Telefoon 046 - 400 73 53
info@poppodium-volt.nl