Archief Theaterpop

Popmuziek in een intieme sfeer.

Op deze avond zullen de volgende bands optreden:

Indigo
Met Mart Megens & Frank de Groot

Aurora Borealis
Aurora Borealis is een jonge all-female band ontstaan op het conservatorium van Maastricht.

Hun liefde voor meerstemmigheid en indie pop/rock bracht Florence, Ellen en Lea bij elkaar. Zwevende synthpads, strakke drums, een diepe bas en hypnotiserende gitaarriffs vormen met de meerstemmige, melancholische zang de sound van Aurora Borealis.

De meiden van Aurora Borealis laten zich inspireren door bands als Alt-J, Daughter en London Grammar.

Ondanks dat ze pas een jaar bezig zijn, stonden ze in december ’16 al in Tivoli Vredenburg. Aurora Borealis won de publieksprijs van Popsport ‘17.

Antikythera

De muziek van Antikythera is zowel geïnspireerd door natuurlijke fenomenen en instincten via het experimenteren met geluid, als door de nullen en de éénen waarmee de wereld een gedigitaliseerd tijdperk mee binnentreedt. Bandleden zijn Rebecca Driesmans (zang), Grant Meyer (keys, productie), André Breidlid (drums en percussie) en Louise van den Heuvel (bas, backing vocals) en Hyung Jin  Ee (tenor sax).

 

Stompin’Grounds
Stompin’ Grounds is een band uit het zuiden van Nederland. Stevige songs waarin de karakteristieke stampende beats en scheurende gitaren van de Blues-Rock worden vermengd met de virtuositeit en dansbaarheid uit de Gypsy-Swing. Dit zorgt ervoor dat de energie van het podium afspat en je onmogelijk stil kan blijven staan als je deze heren ziet optreden. So, put on your dancin’ shoes and shake it!

Stompin’ Grounds bestaat uit:
Daan van de Ven (Drums, backing vocal)
Rick Stegeman (Gitaar, backing vocal)
Jesse Deledda (Bass, Lead Vocal).