Archief Spaans gipsyconcert in Salviuskerkje Limbricht

Op zaterdag 21 april a.s. gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito een concert geven in de sfeervolle Salviuskerk, Pastoor janssensstraat 16 te Limbricht. Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazón neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht.

Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel.  Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar.  Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon.

Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Zijn vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’

 

Het concert is helemaal akoestisch.  De aanvang is 20.00:  entree €10.-  reserveren info@manito.biz  of 06-23259107

Site www.salviuskerkje.nl