Archief Mit Man & Mach’

Het Limburgs Toneel Sittard brengt een dolkomische productie op de planken met de theaterproductie ‘Mit Man & Mach’ vanaf 10 november 2017 in Theater ‘Land van Gulick’ in Sittard.

Het verhaal speelt ten huize van notarisgezin Van Wijngaarden, waar een freule verwacht wordt. Dat is nogal wat. Om die reden heeft Sonja, de eega van notaris Martin, tijdelijk een butler ingehuurd, dit tot grote tegenzin van de hele familie. Tot overmaat van ramp verschijnt er opeens een liefdesbrief gericht aan de heer des huizes. En dan zijn de rapen gaar. Martin van Wijngaarden doet verwoede pogingen naar een alibi. Zijn vriend, advocaat Harie de Bruun, moet hem daarbij helpen. Alleen Harie is met vakantie. Maar daar is de butler! Martin krijgt een idee en dit lijkt te werken totdat…zijn vriend Harie zich meldt. De chaos is compleet!

 

Regie en hoofdrolspelers:

Regie en toneelbeeld: Cor Bastiaans

Regie-assistentie: Monique van Rooij

Spelers: Ingrid Gruisen, Jan van Daal, Louis Delnoye, Ine Vrinssen, Sandy v/d Borst, Marion Barten, Wil Mengelers, Harie Peters en Irene Janissen.


Locatie en speeldata
Het Limburgs Toneel speelt ‘Mit Man & Mach’ in het theater 'Land van Gulick', Engelenkampstraat 25 te Sittard.

‘Mit Man & Mach’ wordt gespeeld in de volgende drie weekenden van november;
Op 10-11-17-18-24-25 november 2017 vinden de voorstellingen plaats om 20.00 uur en op 12 en 26 november 2017 vinden de matineevoorstellingen plaats om 14.30 uur.

 

Kaartverkoop
Wilt u ook een avond doorbrengen in chaos? Dat kan!  De kaartverkoop gaat via de Domijnen Sittard, online: www.dedomijnen.nl

Meer over het Limburgs Toneel Sittard…
Het Limburgs Toneel is een toneelgroep, gevormd door een stel enthousiaste theater– en spelmakers. Wij zijn één van de oudste toneelgezelschappen van Sittard en maken al jaren deel uit van het culturele leven van de stad. Het gezelschap telt 30 leden en zet ieder seizoen een aantal theaterproducties op de planken. De groep brengt naast toneelvoorstellingen ook straattheater door middel van een wagenspel en een groot deel van de spelers van het Limburgs Toneel Sittard levert ook een belangrijke bijdrage aan de Zittesje Revuu dat eens in de drie jaar is.

Wij richten ons op u, op iedereen die graag naar een voorstelling komt kijken. Een voorstelling die gemaakt is met enthousiasme, liefde en vooral heel veel plezier. Dat is dan ook wat u van ons mag verwachten: spel, lol, emotie en een voorstelling met en vanuit het hart gemaakt.

Toneelspelen bij het Limburgs Toneel Sittard? Dat kan. Graag zelfs!
Bij het Limburgs Toneel Sittard krijgt u alle kans om uw theatertalent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Het Limburgs Toneel is een toneelgroep, gevormd door een stel enthousiaste theater -en spelmakers en altijd op zoek naar nieuw talent. Samen werken wij ieder seizoen naar een aantal wagenspelen en een voorstelling toe. Het repetitieproces is een traject van vallen en opstaan, lachen, gieren, brullen, uitproberen, schrappen en leren. Samen plezier hebben in het uiteindelijke doel...een verhaal vertellen aan het publiek. Met passie.