City Resort

Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg, direct naast het stadion van Fortuna Sittard vindt u City Resort Sittard. De centrale ligging in Limburg in combinatie met ruim parkeren garanderen een optimale bereikbaarheid. City Resort Sittard wil graag uw vertrouwde partner zijn op het gebied van sport, business, wellness en gastvrijheid.

City Resort Hotel Sittard
Uitgerust wakker worden met uitzicht op de penaltystip? Bij ons kan het!  Onze **** comfort kamers bevinden zich in de buitenschil van het Fortunastadion. Alle kamers zijn uitgerust met climate control, gratis wifi en alle gemakken die horen bij de moderne tijd. Hotelgasten maken gratis gebruik van onze sportfaciliteiten. Maak uw verblijf compleet met een heerlijk wellnessarrangement!

Restaurant Medals Sittard
Bij restaurant Medals geniet je eindeloos van onze menukaart voor een vaste prijs! Leuk, lekker en gezond.  Eten bij Medals in Sittard draait om zoeken, kiezen, ruiken,  proeven, keuren en nagenieten. En dan nog een keer, en nog een keer, en nog een keer!

Ook voor een  snel of uitgebreid ontbijt, een zakelijke of lommerrijke lunch of een snel tussendoortje. Restaurant Medals vormt het kloppende hart van City Resort Sittard. Bekijk snel onze menukaarten!

Wellness Sittard- Fitland Thermen & Beauty
Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg, bevindt zich City Resort Sittard. Een compleet complex op het gebied van wellness, beauty, vitaliteit en gastvrijheid. Op de hoogste etage bevindt zich Wellness Sittard, een luxueus  beauty- en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden  voor een heerlijke dag ontspanning. 
TIP! Bij de beautyafdeling, Sanavisie Beauty, kan men terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen, massages en zonnebank kuren. Ook te reserveren zonder wellness entree!

Congresruimten 
Comfort staat hierbij voorop. Alle ruimtes zijn voorzien van de modernste technieken op het gebied van audiovisuele presentatie. Licht, lucht en geluid worden op het juiste niveau afgestemd. Of het nu gaat om een boardmeeting, een bedrijfspresentatie of misschien wel een meerdaags internationaal congres; City Resort faciliteert. 
Ontdek de oneindige mogelijkheden van ons complex. Wij verzorgen graag een passend  arrangement voor ieder zakelijk samenzijn.

Fitnesscentrum
De City Resort sportcentra zijn al jarenlang toonaangevend binnen de fitnesswereld. Vakkennis en een persoonlijke benadering van onze trainers staan garant voor een optimaal resultaat en een plezierige sportbeleving, De City Resort sportformules maken van iedere training een unieke ervaring en zijn gebaseerd op de nieuwste fitnesstrends. Verantwoord sporten in de Sportzone Limburg, waar u het beste uit uzelf haalt. 

Bowlen
Bowlen bij City Resort betekent hypermoderne bowlingbanen, voorzien van alle moderne snufjes, de nieuwste technieken op het gebied van Led-verlichting, gecombineerd met witte banen en videoclips. In combinatie met het gezellige restaurant Medals, waar  je met de hele familie of met vrienden geniet voor een vaste prijs, de ideale locatie voor een gezellig avond uit! Bowlen voor kids! De moderne bowlingbanen zijn voorzien uiterst kindvriendelijke ‘bumpers’, wat van bowling Sittard de ideale locatie maakt voor een leuk kinderfeestje!

Klimmen
I-VY Climbing is onze partner als het gaat om professionele begeleiding op het gebied van (sport)klimmen. Actief genieten met spectaculaire klimwanden en een eigentijdse boulderhal. De sfeervolle, gastvrije klimmersbar maakt I-VY Climbing tot een complete belevenis.

Running
Wilma Running. Sinds jaar en dag staat Wilma Rusman hardlopers met  raad en daad terzijde. Wilma Running Team bestaat uit professionals met een passie voor lopen. Ze beschikken allemaal over ruime ervaring in hardlopen, wandelen of Nordic Walking. Deze expertise klinkt door in de manier van werken.  

Party & Events
Bij City Resort Sittard is een keur aan mogelijkheden in één modern complex verenigd. City Resort heeft voor elk wat wils op het gebied van sport en ontspanning.
Of u nu met tien of met duizend personen bent, wij helpen u graag bij het samenstellen van een op maat gesneden arrangement. 


Milaanstraat 115
6135 LH Sittard
Telefoon 046 - 870 00 90
sittard@fitland.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.