Tom Petty & The Heartbreakers by Voltage

Voltage in Volt!

Oktober 2017 overleed Tom Petty op 66-jarige leeftijd. Voor veel artiesten was en is deze legende een groot voorbeeld. Tom Petty was belangrijk voor de Amerikaanse en Europese muziekscene en laat een omvangrijk oeuvre achter.  Om Petty en zijn muziek volledig eer aan te doen en weer onder de aandacht te brengen gaat Voltage (de band van oud Voice of Holland finalist Dave Vermeulen) - met uitgebreide bezetting - in het najaar van 2018 en voorjaar van 2019 de clubs in om een dikke best-of show te geven Met bekende hits als "Free Fallin'" en "Mary Jane's Last Dance", zal het Nederlandse publiek nogmaals kunnen genieten van een gepassioneerde band die het ultieme Tom Petty gevoel benadert. Een feest voor de liefhebber.

Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice Of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweede werd. Hierna volgden twee eigen clubtours, grote festivals als de Zwarte Cross en Paaspop en ook een optreden in het na-programma van zijn eigen helden Status Quo in de HMH.

Voltage is een good old fashioned rockband uit Brabant. In september 2017 verscheen hun tweede album. Vette bluesrock is nog altijd het basisingrediënt, maar op ‘Around The Bend’ laat de band ook meer Southern Rock en Americana horen.

“Petty was een grootmeester in songwriting & performing, samen met zijn Heartbreakers. Mijn muzikale carrière heb ik voor een groot deel aan hem te danken en elke plaat van hem staat in mijn platenkast. It works, connects and celebrates life. Let’s return the favor and celebrate his life!" - Dave Vermeulen

De Domijnen

za 30 mrt 2019 21:00 Ticket € 0