Sick Puppies

De van oorsprong Australische band Sick Puppies (LA USA gehuisvest) behaalde hun eerste grote succes met single 'All The Same'. Als onderdeel van de Free Hugs Campaign werd bijbehorende video 'Youtube Video of the Year' in 2006. En dat betekende ook de doorbraak voor de band.

SUPPORT VOOR O.A. MUSE
In Nederland brak de band door met een plek in de hitlijsten met hun song 'Maybe' van het album 'Tri-polar'. De band wist met dit succes de Sugar Factory uit te verkopen. Naast uitverkochte shows mocht Sick Puppies de afgelopen jaren ook het podium delen met bands als Muse, The Killers, Deftones, Evanescence, Breaking Benjamin, Papa Roach, Incubus en Tool.

FURY
In 2014 stapt lead vocalist en gitarist Shimon Moore uit de band. Voor founding members Emma Anzai (bass) en Mark Goodwin (drums) zeker geen reden om te stoppen met muziek maken als Sick Puppies. Met nieuwe zanger Bryan Scott gaat de band samenwerken met producer Mark Holman (Three Days Grace, Shinedown, Halestorm, The Struts). Dit resulteerde in 'Fury'. Met de single 'Stick To Your Guns', vol gitaarriffs en bijpassende percussie keert de band met een letterlijke knal terug. Het album is een weerspiegeling van de gloednieuwe dynamiek in de band tussen Emma, Mark en Bryan.

NIEUW MATERIAAL
En ook nu zit de band niet stil! Sick Puppies teast haar fans bijna wekelijks met foto's vanuit de studio en nieuwe muziek lijkt dan ook onderweg te zijn. Misschien kunnen wij ons op deze avond wel opmaken voor een sneak preview van nieuw werk!

De Domijnen

di 10 jul 2018 21:00 Ticket € 0
Ligne 2
6131 MT Sittard
Telefoon 088-5995600
info@dedomijnen.nl