Pink Floyd Project XXL

Reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd

Met Pink Floyd's eigen vocaliste Durga McBroom (USA) kom je, aldus de vele fans, niet dichter bij de echte Pink Floyd. Het twaalfkoppige Pink Floyd Project is Neerlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributeband én bestaat dit jaar tien jaar!

Pink Floyd Project tourt beperkt door het land met hun groots opgezette, authentieke Pink Floyd-show die gerekend mag worden tot één van de grotere tribute-producties van de Benelux. Er werken bijna dertig mensen voor en achter de schermen.

Met ruim twintig songs in een twee en een half uur durende show, wordt je meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd. Van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente en veelal eigentijdse werk onder aanvoering van David Gilmour.

Verdeeld in twee sets is de show een trip down memory lane. Inclusief quadrafonisch zaalgeluid, audio samples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, videoschermen met kunstzinnige visuals en de natuurlijk voor Pink Floyd zo herkenbare attributen. En last but not least: een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van één van ‘s werelds meest invloedrijke rockbands spreekt.

Pink Floyd Project is ambassadeur van de stichting KidsRights! Bij ieder optreden wordt er daarom aandacht gevraagd voor KidsRights en vormt een (lokale) groep basisschoolkinderen het koor bij de grootste Pink Floyd-hit Another Brick In The Wall!

Credits
MBN Producties BV
Met o.a.: Durga McBroom

Meer info
www.facebook.com/pinkfloydprojectnl
www.pinkfloydproject.nl
www.mbnproducties.nl

Schouwburg De Domijnen

vr 05 apr 2019 20:00 Ticket € 35.00
Ligne 2
6131 MT Sittard
Telefoon 088-5995600
info@dedomijnen.nl
Mgr. Claessensstraat 2
6131 AJ Sittard
Telefoon 046-4524400
uitbalie@dedomijnen.nl