Org.: Parkstad Limburg Theaters

Musical was nog nooit zo smakelijk!

Soof rijdt haar keuken vanaf november 2018 de theaters in met Soof de Musical, een overheerlijke theaterversie van de succesvolle eerste film Soof. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfdeheerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast met onder anderen Maike Boerdam, Noël van Santen, Juul Vrijdag, Winston Post en Julia Nauta.

Chaos, lachen, véél lachen, zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken ook wat lekkers voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. Ja, het hele theater dus. Musical was nog nooit zo smakelijk!

Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want we weten allemaal, het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Toch?

Soof de Musical is een unieke theaterbeleving. Genieten van een lekkere hapje en de voorstelling tegelijk. Voeg hieraan de tekst van Roos Schlikker en Erris van Ginkel en de muziek van Peter Slager (BLØF) en Ed Struijlaart aan toe en je hebt het recept voor een topavond in handen.

Credits
Producent: Cook a Dream in co-productie met RTL, Chassé Theater Breda, Parkstad Limburg Theaters & Luxor Theater Rotterdam
Cast: Maike Boerdam (Soof), Noël van Santen (Kasper, haar man), Juul Vrijdag (moeder Hansje), Winston Post (Jim), Julia Nauta (Sascha)
Regie: Jos Thie
Script: Roos Schlikker, Erris van Ginkel
Muziek: Peter Slager (BLOF), Ed Struijlaart met medewerking van Claudia de Breij en Rita ZipKijk voor meer data en informatie op de website van Parkstad Limburg Theaters.

De Domijnen

wo 02 jan 2019 20:00 Ticket € 59.50
do 03 jan 2019 20:00 Ticket € 59.50