Open Podium

Pak die plek op het podium

Bent u een singer-songwriter, danser, goochelaar, rapper, toneelspeler, cabaretier, presentator, poetry slammer of entertainer? Heeft u een beetje of juist helemaal geen ervaring met optreden? Wilt u weten hoe het voelt om op een echt podium te staan? Waag dan die sprong in het diepe en test uw act voor het publiek. Geef u nu op voor het Open Podium bij De Domijnen en de theatervloer van de Kleine Zaal van Schouwburg De Domijnen is 10 minuten helemaal van u. U kunt solo optreden, maar ook met een groep of met uw vereniging. Uiteraard mogen familie en vrienden mee om u aan te moedigen en toe te juichen.

Wilt u die plek op het podium?
Meld u dan aan via coen.aarts@dedomijnen.nl. Heeft u iets langere voorbereidingstijd nodig of wilt u een speciale voorstelling ontwikkelen, dan kunt u zich ook al opgeven voor één van de aankomende Open Podia.

Ziet u zichzelf (nog) niet op het podium staan?
Dan is er voor u een mooie rol weggelegd als publiek. Misschien ziet u wel als eerste de volgende grote theatersensatie op de planken staan. Wees erbij als de nieuwste theaterster opschudding veroorzaakt. Maak kennis met de grote talenten uit de regio en laat u omver blazen.

Schouwburg De Domijnen

zo 27 mei 2018 19:00 Ticket € 0.00