Lineke le Roux en Mylene d’Anjou

Nieuw fabuleus cabaretduo

Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou, gelauwerd in toneel en cabaret, brengen samen een absurdistische en muzikale theatervoorstelling. Een hilarische avond, schaamteloos geïnspireerd op Absolutely Fabulous en hun knettergekke leven. Twee wereldwijven in een gloednieuwe cabaretkomedie, in regie van Marije Gubbels (TG Bloody Mary).

Actrice Lieneke Le Roux kennen we o.a. van de films Broos (Gouden Kalf) en Brozer, de tv-series B.A.B.S., Ik ook van jou en theaterproducties als Powervrouwen, Zadelpijn en ander damesleed, De ontdekking van de hemel en Pippi Langkous (Musical Award). Cabaretière Mylène d’Anjou maakte verschillende soloprogramma’s, stond op het toneel met Powervrouwen, Grease, MAMMA MIA! en Ciske de Rat en is verder o.a. bekend van de tv-serie Komt een man bij de dokter.

Terwijl de wereld om hen heen in een razend tempo verandert, doen de dames er alles aan om dat tempo bij te benen en liggen ze op ramkoers met de Cloud, de jeugd en hun sociale leven. Op hartverscheurende en humoristische wijze zien we hun verwoede pogingen op zoek naar zingeving en liefde. Met de moed der wanhoop en met tomeloze energie wordt er sans gêne gezongen, gedanst, gevochten, getroost en liefgehad. Een feest van herkenning voor alle vrouwen (en hun mannen)!

Credits
Eindregie: Marije Gubbels
Tekst: Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou
Met: Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou
Decor- en kostuumontwerp:  Sanne Oostervink
Muziekarrangementen: Wim Veenhof
Liedteksten: Lieneke Le Roux, Mylène d'Anjou en Max Roijé
Choreografie: Daan Wijnands
Met dank aan: Dennis van Galen, Wil van der Meer en Bodil de la Parra 

Schouwburg De Domijnen

wo 02 mei 2018 20:15 Ticket € 20.00