Joke Bruijs en Música Extrema

De pareltjes van het levenslied

Elke streek, elk land en elke tijd kent zijn eigen levenslied. Waar op de wereld je ook komt; het leven wordt bezongen. Liederen over de liefde, over jaloezie, geluk en wanhoop. Een lach, een traan. Overbekende thema's die met hart en smart bezongen worden in het Café du Monde. Een meeslepend muziekprogramma waarin Joke Bruijs je op haar eigen humoristische en eigenzinnige wijze trakteert op de pareltjes die het levenslied heeft voorgebracht.

Speciaal voor dit programma heeft zij de handen ineen geslagen met het veelzijdige ensemble Música Extrema. Samen spoorden zij de mooiste chansons, copla’s, schlagers, standards, fado’s en smartlappen op die Nederland, Italië, Frankrijk, Roemenië en vele andere landen hebben voorgebracht. Een fantastische en veelzijdige voorstelling vol kippenvel en nostalgie.

Credits
Met: Joke Bruijs - zang en verhaal
Música Extrema: Tanya Schaap – viool | Ben van den Dungen – saxen | Vincent Koning – gitaar | Rob van Kreeveld – piano | Thomas Pol – contrabas
Tekstvertalingen: Gerard Cox, George Groot, Jan Rot en Jacques Klöters
Deze voorstelling gratis bezoeken?
Vrienden van Schouwburg De Domijnen mogen deze voorstelling gratis bijwonen. Een goede reden om nu vriend te worden en te profiteren van alle voordelen!

Schouwburg De Domijnen

do 07 feb 2019 20:00 Ticket € 22.50
Ligne 2
6131 MT Sittard
Telefoon 088-5995600
info@dedomijnen.nl
Mgr. Claessensstraat 2
6131 AJ Sittard
Telefoon 046-4524400
uitbalie@dedomijnen.nl