Gers Pardoel

Openhartig en ontwapenend

Deze voorstelling is wegens omstandigheden geannuleerdRecent was Gers Pardoel één van de smaakmakers van het vtm-programma Liefde voor muziek. Vorig jaar heeft Gers zijn eerste theatertour in Vlaanderen succesvol afgesloten. Nu hij de smaak van de theaters geproefd heeft, weet hij: dit smaakt naar meer. Nu komt hij met zijn theatershow ook naar de Nederlandse theaters.

Samen met zijn band brengt Gers zijn grootste hits, maar ook andere liedjes waar hij een sterke band mee heeft en uiteraard exclusieve nieuwe songs. Gers vertelt openhartig hoe hij van keukenboer doorgroeide naar artiest. Het wordt een eerlijke, ontwapenende avond, waarbij Gers uit de school klapt en voor het eerst ook het verhaal vertelt achter onder andere de nummers Louise en Bagagedrager.

“De intieme sfeer van het theater brengt mij dichter bij mijn gasten en de gezellige setting zorgt ervoor dat ik hen kan meenemen in mijn verhaal. Een eigen theatershow is één van mijn dromen, die eindelijk afgevinkt kan worden. Ik heb er ontzettend veel zin in”, aldus Gers.

Ligne 2
6131 MT Sittard
Telefoon 088-5995600
info@dedomijnen.nl