Dirk Scheele

Dé kinderpopster van Nickelodeon

Huis-, tuin- en keukenavonturen komt naar het theater! Bekend van Nickelodeon en de absolute hit op het YouTube-kanaal van Dirk Scheele. Met vrolijke liedjes neemt Dirk je mee op reis door zijn huis, waarin altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren.

Ook Joes en tante Viola zijn er natuurlijk bij. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen de boogie en de dieren in de tuin zingen mee met alle liedjes. Het wordt een vrolijk feest. Dus ga uit je dak bij de Pantoffelpolonaise en de Pannenkoekenparty.

Dirk Scheele
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’

Credits
Concept, zang, gitaar, spel, liedjes: Dirk Scheele
Spel en zang: Joes Boonen
Regie: Hans Thissen
Decor: Siem van Leeuwen
Muziekproductie: Sjoerd van den Broek
Kleding: Jelleke Joritsma 

 

Heb je gezien dat Kikker , Woezel & Pip en Bumba dit seizoen ook in de schouwburg komen?

Schouwburg De Domijnen

zo 30 sep 2018 14:30 Ticket € 15.00