Dire Straits’ Brothers in Arms

Het complete album live met Erwin Nyhoff, Marcel de Groot en band

Brothers in Arms van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit! Alleen al op deze plaat staan zes wereldhits (o.a. Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life , Why Worry) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten.

Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze Sultans of Swing. De uitvoering is in handen van de bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, Voice of Holland, In the Footprints of Springsteen), meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band.

Na Stevie Wonders Songs In The Key of Life en een uitverkochte 3JS tournee met The Joshua Tree van U2 is dit alweer de derde Legendary Albums Live theaterproductie. Dire Straits’ Brothers in Arms, het complete album live en daarnaast natuurlijk ook hun andere grote hits. In een prachtig theatraal plaatje met bijzondere aandacht voor het geluid. Dus ook: genieten met uw ogen dicht.

Zangeres gezocht
'Private Dancer', de wereldhit van Tina Turner, blijkt geschreven te zijn door Mark Knopfler van de Dire Straits. Erwin Nyhoff en band zoeken voor deze voorstelling in Schouwburg De Domijnen een lokale zangeres die het nummer 'Private Dancer' samen met hen ten gehore wil brengen. Interesse? Kijk dan hier voor meer informatie.


CreditsProducent: PGK Events (o.a. Top 2000 Live, See You in Heaven)Met: Erwin Nyhoff (zang/gitaar), Marcel de Groot (gitaar), Jan-Peter Bast (toetsen), Jelske Hoogervorst (sax/zang), Arie den Boer (drums) en Marco Dirne (bas)Muzikale leiding: Jan-Peter BastRegie: Winfred van Buren

Schouwburg De Domijnen

do 19 apr 2018 20:00 Ticket € 25.00