De dieren uit het Hakkebakkebos

Fijne animatiefilm waarin de muizen in het Hakkebakkebos besluiten dat er een nieuwe wet moet komen: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten. In het kader van Kom Bij Ons Op De Bank, de opening van het culturele seizoen door De Domijnen, zie je deze film voor maar 2 euro en dat is inclusief consumptie. Eigenlijk zie je de film gratis dus!

Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman wonen met al hun vrienden in het Hakkebakkebos. Ze hebben daar een goed leven, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners. Vooral Rein de Vos is een gevaar. Het liefst verslindt hij elke muis die hij tegenkomt. Als IJge Egel dan ook nog eens probeert Maartens oma op te peuzelen, vinden de muizen dat er een nieuwe wet moet komen: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten.

De Dieren uit het Hakkebakkebos zit boordevol aanstekelijke Nederlandse liedjes. De regisseur maakte eerder SOLAN & LUDWIG - DE GROTE KAASRACE. De Nederlandse stemmen zijn ingesproken door onder andere Finn Poncin, Pepijn Koolen en Marcel Jonker.

Filmhuis De Domijnen

za 08 sep 2018 13:30 Ticket € 2,00
Ligne 2
6131 MT Sittard
Telefoon 088-5995600
info@dedomijnen.nl
Ligne 3
6131 MT Sittard
Telefoon 088-5995533
film@dedomijnen.nl