Bert Gabriëls

Recht-voor-z’n-raap-comedy

In Gelukzoeker heeft Bert voor je uitgezocht of het mogelijk is om gelukkig te zijn in deze wereld. Een schijnbaar eenvoudige vraag, die Bert beantwoordt met filosofische spitsvondigheden, hilarische situaties en recht-voor-z’n-raap-comedy.

Bert Gabriëls is in eigen land een bekende televisieverschijning. Hij is winnaar van de Vlaamse Televisie-ster en natuurlijk de helft van het tv-duo dat verantwoordelijk was voor een van de grootste Vlaamse televisiesuccessen Zonde van de zendtijd. Dit programma werd later ook in Nederland uitgezonden door de VPRO. Ook was hij in Nederland te zien in BNN’s oneliner-show Padoem Patsss, uitgezonden op NPO 3.

“Een nieuwe Belg om in te lijsten” en “Dit is comedy van het hoogste niveau”, schreven de dagbladen over eerdere shows van Vlaming Bert Gabriëls. Twee shows bracht hij al in Nederland in de theaters. En met succes! Daarom komt hij terug naar Nederland met zijn straffe comedy, verpakt in doordraaiende redeneringen.

Met zijn derde show heeft Gabriëls weer raak geschoten: “Geluk is lachen met Bert Gabriëls” (★★★★De Standaard) kopte een Vlaams dagblad. En “Gabriëls maakt die geluksmaffia een beetje belachelijk” schreef de Nederlandse Theaterkrant.

Meer info
www.bertgabriels.be
www.twitter.com/bertgabriels
www.facebook.com/bert.gabriels
www.youtube.com/channel/UCaEabGxp0yUjTmF--v-vZxA
www.instagram.com/bertgabriels/Meer cabaret bij De Domijnen:

PURPER - PURPER's Passie
Marjolijn van Kooten - Ik zie de bui al hangen
Richard Groenendijk - Om alles!

Schouwburg De Domijnen

vr 04 jan 2019 20:15 Ticket € 17.50