Benedict Wells

Schrijversbezoek

De Euregio leest: Benedict Wells: Het einde van de eenzaamheidGenieten van recente literatuur, van gedachten wisselen met mensen die ook graag lezen en direct contact met de auteurs; dat alles over taal- en landsgrenzen heen, dat is De Euregio leest. Jaarlijks worden 6 boeken van hedendaagse auteurs gepresenteerd. Deze romans zijn in het Frans, in het Duits en in het Nederlands beschikbaar, maar telkens zijn er 2 oorspronkelijk in het Frans, 2 in het Duits en 2 in het Nederlands geschreven.

In januari, februari en maart gaan de 6 auteurs op reis en geven lezingen in de Euregio. En omdat de boeken niet alleen in de originele versie, maar ook in vertaling gelezen worden, zijn er tijdens de lezingen ook vertalers aanwezig. Bij De Domijnen komen op dinsdag 13 maart de jonge Duitse auteur Benedict Wells, schrijver van Het einde van de eenzaamheid en vertaalster Gerda Baardman op bezoek.

Het veelgeprezen Het einde van de eenzaamheid is een ontroerende, prachtige roman over het verwerken van verlies en eenzaamheid, en over de vraag wat onveranderlijk is in de mens. En bovenal is het een grootse liefdesgeschiedenis.

Het boek is een bestseller, was DWDD-boek van de maand en stond een half jaar in de Top 60 van bestverkochte boeken.

Filmhuis De Domijnen

di 13 mrt 2018 20:00 Ticket € 7.50