As it is in Heaven – Stadbroekermolen

In samenwerking met Plök Sittard, zangkoor Canta Libre uit Geverik en de Stadbroekermolen in Sittard organiseren we op zondag 6 mei een bijzondere middag op een prachtige locatie. In de historische setting van de Stadbroekermolen geniet je van een middag vol zang, film en lekker eten. We vertonen die middag de klassieker AS IT IS IN HEAVEN.

AS IT IS IN HEAVEN vertelt het verhaal van dirigent Daniel Daréus die met zijn orkest rond de wereld toert en dag na dag op het podium staat. Tot hij een hartaanval krijgt en van zijn arts het advies krijgt het zeer rustig aan te doen. Hij keert terug naar zijn Noord-Zweedse geboortedorp en neemt een andere naam aan om zijn aanwezigheid geheim te houden. In die tijd van bezinning komt hij tot het inzicht dat zijn carrière slechts een vlucht was uit zijn ongelukkige jeugdjaren. De stugge man ontdooit een beetje door toedoen van een caissière, het zonnetje van het dorp. Waarna de dirigent op zijn beurt alle dorpsgenoten laat kennismaken met hun 'innerlijke muziek'. Wat volgt is een feelgood verhaal over een koor dat iedereen weet te raken. De film ontving een Oscarnominatie voor beste niet-Engelstalige film.

Zangkoor Canta Libre verzorgt de muzikale omlijsting van de middag.

https://www.canta-libre.nl/images/Muziek/Eres%20Tu%20(CD).mp3

Alle activiteiten vinden die middag binnen plaats, dus het gaat altijd door. Sluit je meivakantie goed af met deze heerlijke lente-activiteit in de mooie setting van de Stadbroekermolen aan de rand van Sittard.

https://www.stadbroekermolen.nl/files/stadbroekermolen/luchtopnamen_video/Stadbroekermolen-HD.mp4

 

De Domijnen

zo 06 mei 2018 13:30 Ticket € 12,50
Ligne 2
6131 MT Sittard
Telefoon 088-5995600
info@dedomijnen.nl