Archief START/OVER, Phoenix'Ashes, Empathea, Cimmerian

START/OVER is Nederlands snelst groeiende metalcore band van dit moment

HEAVY/SOUNDS presents:

START/OVER
YOUNG & AMBITIOUS TOUR

START/OVER is Nederlands snelst groeiende metalcore band van dit moment. Ondanks hun korte bestaan speelde de band met onder andere Make Them Suffer, Novelists, LANDMVRKS, The Royal, The Charm The Fury en For I Am King. Met de release van single “Lucie” introduceerde de band uit het niets een compleet nieuwe sound en dit heeft ze veel internationale aandacht opgeleverd. START/OVER staat garant voor een exclusieve liveshow, bestaande uit sfeervolle podiumelementen, meeslepende melodieën, snoeiharde breakdowns en een flinke lading energie.
FFO: ARCHITECTS, Make Them Suffer, Northlane en VEIL OF MAYA

MET SPECIALE GASTEN:

Phoenix'Ashes is wellicht een van de beste post-hardcore bands die Nederland op dit moment te bieden heeft. De band tourde eerder al door Europa en deelde het podium met onder andere Enter Shikarii en A Day To Remember. Verwacht een bom aan energie, een intense en professionele show en catchy singalong refreinen!
FFO: Silverstein, FUNERAL FOR A FRIEND, Thrice

Empathea:
Progressive Deathcore from Cologne (Germany)

Cimmerian is een progressieve metal band uit Limburg, die zich graag focussen op atmosferische riffs en dynamische zang. De mannen beginnen net, dus grijp je kans om er vanaf het begin bij te zijn. Voor de liefhebbers van de progressieve hoek is dit zeker een band om in de gaten te houden!
FFO: Periphery, MONUMENTS, TesseracT

Deuren: 21:00
Verwachtte eindtijd:

VVK: €8
Deur: €10

Onze dank gaat uit naar Smash Press, PitKings, Never Mind The Hype en Zware Metalen voor het ondersteunen van deze tour als media partners. Alleen het beste nieuws voor onze Nederlanse scene!